Zeepjes

We verkopen een "natuurlijke" zeep. Hieronder leest u meer over dit product.

 

Prijslijst

KOFFIESCRUBZEEP

APPEL&KAMILLI BABY ZEEP

SINAASAPPEL-&CALENDULAZEEPee

SPAR-&CEDARZEEP

€ 7,25

OVERIG

ZEEPZAKJE                             €  3,95

BAMBOE ZEEPBAKJE            €  6,25

KRAAMCADEAU PAKKET       € 24,75

 

OVER NATURE BAR

Nature Bar is zeep en shampoo bars met een missie: mensen inspireren om beter voor zichzelf en de natuur te zorgen.

In het zeepatelier in Amsterdam wordt de natuurlijke en circulaire zeep handgemaakt in kleine oplage, op traditionele en ambachtelijke wijze. Elke nature bar is, net als jij uniek.

In dit prachtige product komt voor mij alles samen; connectie met de natuur, het zorgen voor jezelf en de aarde en de impact die jij als consument wel degelijk kunt maken.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Het was mijn droom een natuurlijke zeep te creëren op basis van een circulair kerningrediënt. Een zeep die op een milde manier reinigt en daarnaast je huid voedt. Na maanden lang experimenteren en testen heb ik nu 6 zeep bars plus 2 shampoo bars gecreëerd. Zeep en shampoo bars die uitgaan van de kracht van de natuur zonder rotzooi.

Elke bar bevat een zorgvuldig gekozen blend van olijfolie, shea boter, kokosolie en zonnebloemolie. Slechts enkele etherische oliën voor een pure, subtiele en natuurlijke geur. Plus nauwkeurig uitgekozen natuurlijke ingrediënten zoals calendula die je natuurlijke schoonheid ondersteunen. Maar de spotlight is uiteraard gereserveerd voor het circulaire (magische) hoofdingrediënt.

CIRCULAIR

Samen met lokale ondernemers gaat Nature Bar verspilling tegen en werken we samen aan een circulaire economie. Elke zeep bevat een circulairkerningrediënt. Of zoals Nature Bar het graag noemt het magische ingrediënt. Denk hierbij aan gemalen koffie van een lokale koffiebranderij. Ingrediënten die nog ontzettend waardevol voor je huid kunnen zijn, maar anders weggegooid zouden worden.

DUURZAME VERPAKKING

Ook de verpakking is met aandacht en liefde voor de natuur gecreëerd. Volledig plasticvrij en composteerbaar.