Welkom bij

Wereldwinkel Albrandswaard

Originele cadeaus voor kerst

Voor de feestdagen kunt u voor originele cadeaus en food producten terecht bij de Wereldwinkel Rhoon. Hier een paar tips voor onder de kerstboom.

Geef een vriendenkring

Een mooi symbolisch geschenk aan een vriend of goede kennis is het geven van een vriendenkring beeld. Een prachtig stuk aardenwerk waar in het midden een waxinelichtje kan worden geplaatst. De vriendenkringen komen uit Mexico, Guatemala en Senegal.

 

 

Steek een kaarsje aan…

De Wereldwinkel verkoopt diverse soorten kaarsen.  De Swazi Candles zijn handgemaakt en worden als sinds 1982 vervaardigd in Swaziland.

Ook kunt u bij ons terecht voor een speciaal wenskaarsje. Dit zijn eigenlijk 3 cadeautjes in 1. Het wenskaarsje is verpakt in een prachtig wensdoosje met een wenskaartje. Is je kaarsje opgebrand? Dan blijft er een leuk bedeltje over. De kaarsen zijn van 100% biologische soja wax gemaakt en geven hierdoor geen roet af.

 

 

Unieke kerststallen

Een unieke kerststal maakt uw kerstdecoratie compleet. Ons assortiment kerststallen is ambachtelijk gemaakt. De aardewerken kerststallen zijn afkomstig uit Peru en zijn kleurrijk geschilderd. De houten kerststallen zijn geheel met de hand uitgesneden uit olijven hout en zijn afkomstig uit Betlehem.“Tony's kan de boom in”

De kerst is niet compleet zonder een speciale, limited edition van Tony’s Chocolonely kerstreep. U kunt genieten van een melkchocolade reep met een beetje glühwein erin. In het midden van de reep is een kerstboom verwerkt.

Verstuur een Floris kerstkaart

Ook dit jaar bieden we u de unieke kerstkaarten van Floris. Floris produceert deze speciale kaarten geheel met aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Alle kaarten bestaan uit recycled papier en de inkt is op basis van plantaardige oliën. De kerstafbeeldingen op de kaarten zijn handgeschilderd.

De Floris kerstkaarten worden verkocht in pakketjes van 10 of 12 stuks en zijn te verkrijgen in groot en kleiner formaat. Prijs van de kaarten is vanaf 7,40 euro.

 

 

Kom langs en ontdek cadeaus met een boodschap

Bent u geïnspireerd en benieuwd naar ons assortiment eerlijke kerstcadeaus met een boodschap? Onze vrijwilligers vertellen u er graag meer over.