Welkom bij

Wereldwinkel Albrandswaard

Bestel een kerstgeschenk met bijzondere boodschap

Dit jaar besteedt de Wereldwinkel Rhoon extra aandacht aan het samenstellen van mooie fairtrade kerstpakketten. Het kerstfeest is een mooie aanleiding om cadeaus met een bijzondere boodschap te geven aan elkaar. En dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. 

Door de aankoop van een kerstgeschenk  bij de Wereldwinkel, helpt u namelijk mee aan een menswaardig bestaan van de producenten. De makers van de fairtrade producten krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen.  Voorzitter Johan Wolfswinkel  benadrukt: “Het zou mooi zijn als de bedrijven in Albrandswaard zich hier samen hard voor gaan maken”.

Een pakket op maat
Uit het mooie en grote Fairtrade assortiment van de Wereldwinkels kunt u een persoonlijk kerstpakket speciaal op maat laten samenstellen. Zo kunt u al voor 35 euro een food pakket laten samenstellen met diverse Fairtrade original producten, Tony’s Chocolonely en een vriendenkring kaarsenhouder.  Of laat u liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met een tegoedbon te besteden bij de Wereldwinkel Rhoon.

Geïnteresseerd  of meer informatie?
Bent u geïnteresseerd  in een kerstgeschenk van de Wereldwinkel Rhoon,  neem dan contact met ons op: 06-319 191 55 of per mail . Of kom gewoon langs bij de Wereldwinkel Rhoon aan de Julianastraat. Onze vrijwilligers denken graag met u mee om een eerlijk kerstpakket samen te stellen, waarbij maatwerk altijd mogelijk is.